Herenkleding in pastelkleuren

Het zonnetje komt meer en meer voor de dag. Mannen zitten nu dan ook steeds meer met hun stoere zonnebril op in hun auto. Deze mannen vinden het ook leuk om iets nieuws uit te proberen wat betreft de nieuwe trends op het gebied van de mode en willen er goed gekleed bij lopen. Herenkleding waarbij pastel kleuren een soort van rode draad voor de aankomende zomer worden. Een brede trend die elke man zal oppakken. Herenkleding waarbij deze pasteltinten in overmaten aanwezig zijn en die u bij elk merk wel terug zult vinden. De roze kleur gaat een topper worden.

Stoere over shirts

Het overshirt blijven we met het mooie weer ook nog gewoon zien. U draagt het met de knopen open als een soort jack maar eigenlijk is het een vaak wat steviger overhemd. Het overshirt draagt u in-between over een gewoon T-shirt of poloshirt. Het overshirt is een echt authentiek workwear item wat zoetjes aan het traditionele pak van de troon zal stoten. Met een stoer T-shirt en een jeans kunt u dit overshirt super combineren. U zult zien dat straks in het najaar deze overshirts in overvloed aanwezig zullen zijn in het straatbeeld.

Mannen en stropdassen

Stropdassen horen ook in de garderobe van een man thuis. Een mooie combinatie van een overhemd, pak en stropdas daarmee laat u de beste kanten van uw persoonlijkheid zien. En dat niet alleen! U zorgt er ook voor dat u professioneel en verzorgd voor de dag komt. Leg uw overhemd onder het colbert en leg dan uw stropdas erop. Zo krijgt u een goed beeld van het geheel. Wilt u een combinatie kopen die geschikt is voor elke gelegenheid en elke dag? Speel dan op safe en ga voor een effen pak, overhemd en stropdas. Bij de Heerenzaak.nl vindt u alle herenkleding in één winkel. Dit is makkelijk vergelijken en eenvoudig bestellen. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met de vriendelijke klantenservice die voor u klaar zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *