Modetrends van het moment

Wil je je kleerkast een opknapbeurt geven, maar weet je niet wat de laatste modetrends zijn? In dit artikel kan je alvast een paar nieuwe hypes ontdekken die je hierbij kunnen helpen!

Weg met strakke broeken

Strakke of slim-fit broeken moeten deze zomer plaats maken voor wijde broeken. Je mag gerust een wijde jeansbroek kopen die een maatje groter is. Het voordeel is dat je hierop bijna alles kan dragen en dat het niet uitmaakt of je een hoge of een lage taille hebt. Test het voor jezelf eens uit en je zal zien dat je hiermee een frisse look kan creëren.

Ballerina’s en lace up schoenen

Deze zomer komen de lace up shoes en ballerina’s weer naar voren maar wel in een nieuw jasje. Klassieke ballerinaschoenen kennen we allemaal, maar deze keer kan je ze vinden in combinatie met linten en banden. Een terugkerende modetrend zijn de lace up schoenen. Je zal de komende maanden weer moeten sukkelen met veters om mee te kunnen met de laatste nieuwe mode.

De nieuwe zomerjassen zijn bomberjacks

Een bomberjack kan je daadwerkelijk op alles dragen. Lange of korte broeken, een hemd, een T-shirt, … werkelijk alles. Deze jas is perfect om aan te doen als het in de ochtend nog iets te fris is om in je T-shirt rond te lopen. Bovendien zit het zeer comfortabel omdat het is gemaakt van 100% zijde. Je kan ze vinden in allerlei kleuren en als je wilt, zijn er buiten de effen bomberjacks ook exemplaren met motieven te verkrijgen.

Nieuwe nagelkunst

Buiten de gewone nagellak en de gelnagels zijn er nu ook foil nagels. Een combinatie van nagellak en folie brengen een verfrissende toets aan je nagels. Kleurovergangen, vervagende achtergronden, metallics, … met deze techniek kan je een echt kunstwerk van je nagels maken. Voor de zomer worden frisse kleuren aangeraden.

Ben je benieuwd hoe deze nieuwe modetrends jou zullen staan? Wacht dan vooral niet met ze uit te testen en laat je vrienden je nieuwe, gewaagde, hippe look zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *