Bedrukte polo’s als werkkleding of promotietextiel

Promotietextiel is er in verschillende soorten en maten. Veel bedrijven kiezen voor de bedrukte T-shirts, bedrukte polo’s of bedrukte jassen. Toch zie je dat bedrijven binnen de tuin & agrarische branche ook kiezen voor werkjassen en bodywarmers. Indien je kiest voor polo’s dan weet je zeker dat je altijd goed zit. Polo’s kun je namelijk inzetten als professionele bedrijfskleding, maar tevens als kleding die je in kunt zetten tijdens beurzen of evenementen of gratis uit kunt delen aan vrijwilligers en genodigden. Polo’s bedrukken is populair onder bedrijven en particulieren.

Polo’s bedrukken met behulp van zeefdruk

Voor het bedrukken van hoogwaardige polo’s wordt voornamelijk gebruikgemaakt van een zeer oude techniek, namelijk zeefdruk. Bij zeefdruk wordt de polo bedrukt met behulp van zeeframen. De machines beschikken over roterende zeeframen, vaak 4 of 5, die rondgedraaid kunnen worden. Gebruik van meerdere zeeframen is van essentieel belang indien er meerdere kleuren gedrukt dienen te worden op de polo. De inkt wordt handmatig door het zeefraam op de polo gestreken, eenmaal klaar dan wordt de zeefraammachine geroteerd, zodat het volgende zeefraam met een nieuwe kleur boven de polo hangt. Via deze methode worden diverse kleuren op de polo gestreken. Na het toepassen van de juiste kleuren, wordt de polo van de machine af gehaald en direct onder een verwarmelement gelegd, zodat de kleuren zich direct aan het T-shirt hechten. Deze methode van drukken is al zeer oud, maar wordt nog steeds veel toegepast vanwege de lage kosten, de eenvoud en de kwaliteit van het drukken.

Kiezen voor polo’s of T-shirts

Je ziet vaak dat de gelegenheid belangrijk is voor de keuze. T-shirts zijn namelijk net iets goedkoper dan polo’s. De polo straalt echter iets meer luxe uit en je medewerkers zien er daarmee iets verzorgder en professioneler uit. Wil je de promotietextiel voor eigen medewerkers gebruiken dan is een polo uiteraard aan te bevelen, wil je graag gratis T-shirts met bedrukking uitdelen dan zijn de goedkope T-shirts met bedrukking aan te bevelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *